Teljes védelem kompromisszumok nélkül

A Sunbelt villámgyors, teljes körű vírusvédelmet, kémprogram eltávolítót és személyi tűzfalat is tartalmazó rendszere a legújabb komplex károkozók elleni védelemre készült, óriási adatbázisával és proaktív vírusirtó motorjával mindenki számára elérhető és észrevétlen, a számítógépet nem lassító védelmet biztosít.

VIPRE Antivirus Premium vírusirtó

A VIPRE Antivirus Premium modern felépítésének köszönhetően nem csak a teszteken, de a hétköznapi felhasználás során is hatékony védelmet biztosít számítógépének. A VIPRE számos egyedülálló, innovatív technológiával véd a károkozók és internetes támadások minden típusa ellen:

  • Minősített heurisztikus vírusirtó a vadon élő vírusok 100%-a ellen védelmet biztosít
  • Óránként frissített adatbázis több mint 20 millió károkozót és kémprogramot azonosít
  • Rootkitvédelmi rendszer felismeri és eltávolítja a számítógépen rejtőzködő károkozókat
  • MX-V™ virtualizációs kódelemző rendszer proaktív, viselkedés-alapú védelmet biztosít
    Új! A Virus Bulletin tesztjein a VIPRE nyújtja a legjobb proaktív védelmet.
  • Hatékony kétirányú tűzfal folyamatosan szűri a nemkívánatos hálózati forgalmat
  • Snort® IDS és HIPS behatolásmegelőző rendszerek aktívan megállítják a támadásokat
  • Webszűrő és emailszűrő eltávolítja a böngészés során a reklámokat, valamint blokkolja a káros és adathalász honlapok/emailek megnyitását

Villámgyors és rendkívül hatékony vírusirtó, ami nem lassítja a számítógépet

A VIPRE vírusirtó számos, más vírusvédelmekben nem elérhető technológiával védi a számítógépet a legkülönfélébb károkozóktól és támadásoktól. A napi 30-60.000 új károkozóval bővülő adatbázishoz a SteadyStream™ óránként tölti le a frissítéseket, amelyek segítségével a Cobra™ és GenScan™ heurisztikus keresők villámgyorsan azonosítják az ismert károkozókat.

Az ismeretlen kártevők ellen a fejlett virtualizációs viselkedkés-elemző rendszer, az MX-V™ nyújt védelmet, ami az ismeretlen károkozókat a memória egy biztonságosan elkülönített részén elemzi és gyanús viselkedésük alapján felismeri.

Az operációs rendszer legmélyebb rétegeibe beférkőző rootkitek felderítésére és eltávolítására a FirstScan™ technológia szolgál, ami még a Windows betöltődése előtt távolítja el a kártevőket.

A VIPRE vírusirtó rendszerek mindezt rendkívül alacsony memória és processzorhasználattal érik el, a termék piacvezető sebességét független tesztek is alátámasztják.

Felhasználóbarát kezelőfelület és észrevétlen működés

A VIPRE vírusirtó rendszer kezelése rendkívül egyszerű, a védelem állapota könnyen áttekinthető. Működése során a VIPRE nem zavarja felhasználót felesleges kérdésekkel és üzenetekkel, működése teljesen automatizálható. Gyorskeresés üzemmódban a háttérben is mindössze néhány perc alatt átnézi a számítógépet, akár minden nap, észrevétlenül.

VIPRE Antivirus Premium teljes körű személyi tűzfallal

A számos díjat és méltó elismerést szerzett Kerio Personal Firewall utódja már az új VIPRE Antivirus Premium védelmi rendszerben is elérhető. A Kerio tűzfal egyedülálló védelmi rétegeit a Sunbelt fejlesztői teljesen újraírva építették be a VIPRE vírusirtó moduláris védelmi rendszerébe, miközben a rendszer rendkívül alacsony erőforrás felhasználása mindvégig megmaradt.

Kétirányú tűzfal egyedülálló web- és reklámszűréssel

Az alkalmazásonként és portonként is működő tűzfal kijövő és bemenő irányba is szűri a kéretlen hálózati forgalmat. A rendszeresen frissített reklámszűrő eltávolítja a honlapokról a nagy méretű és zavaró reklámokat, ezzel lényegesen gyorsabb internetezést és alacsonyabb havi számlát biztosíthat a netbookot vagy mobil/forgalomdíjas internetet használók számára.

A számos más gyártó és biztonsági hivatal által is használt Sunbelt ThreatTrack™ naprakész információkkal látja el a tűzfalat a vírusokat és kártevőket terjesztő honlapok címeiről, amelyekhez a VIPRE Antivirus Premium automatikusan blokkolja a hozzáférést.

Behatolásmegelőző rendszerek HIPS és Snort® technológiával

A tűzfal védelmét nem csak az URL szűrő és reklámszűrő, de két vezető technológiát képviselő behatolásmegelőző és IDS rendszer is növeli. A de facto szabványnak számító Snort® IDS szabályok segítségével a tűzfal azonosítja és blokkolja a hálózati támadásokat, míg az egyedülálló Host Intrusion Prevention System (HIPS) a futó folyamatok állandó figyelésével állítja meg a kódinjektálással járó támadásokat.

Email védelem és adathalász szűrés

A VIPRE vírusirtó az elektronikus levelezést sem hagyja védtelenül: eltávolítja a káros csatolmányokat, a kártevőkre mutató linkeket és a nagy anyagi károkért felelős adathalász leveleket. Beépülő moduljaival minden Outlook, Outlook Express, Windows Mail és Live Mail levelezést átvizsgál, valamint bármilyen más levelezőkliens POP3/SMTP kapcsolatait is ellenőrzi.

Hasznos biztonsági kiegészítő eszközök

A VIPRE vírusirtó beépített kiegészítőivel segít a megsemmisítendő adatokat tartalmazó fájlok biztonságos és végleges törlésében, a számítógép használatára utaló előzmények eltávolításában és a rejtett rendszerbeállítások felfedezésében.

Korlátlan családi licenc az összes számítógép védelmére

A vírusirtók között egyedülálló módon a Sunbelt valódi korlátlan licencet kínál az összes családi számítógép egyetlen licenccel való védelmére. Ha rendelkezik VIPRE családi licenccel, később bármilyen új családi számítógépre (és virtuális gépre is) kiterjesztheti a VIPRE teljes körű védelmét, akár 2 vagy 20 számítógépet használ.

Ingyenes, segítőkész magyar nyelvű ügyfélszolgálat

Hazai ügyfélszolgálatunk meghosszabbított nyitvatartással, minden nap este 8-ig telefonon is válaszol, emailben pedig a nap 24 órájában díjmentesen segítünk a problémák megoldásában. Az ügyfélszolgálat mindenki számára ingyenesen elérhető, így biztosítjuk, hogy VIPRE licencével soha nem marad segítség nélkül.

A VIPRE vírusirtó tesztjei a sajtóban

GameStar: "A VIPRE piszok gyorsan átvizsgálta a gépet, körülbelül annyi idő kell neki, míg két multiplayer csata között kinyújtóztatjuk megfáradt végtagjainkat. A vizsgálat során 10 százalékos processzorterhelést tapasztaltunk, az alkalmazás memóriaigénye pedig elhanyagolható volt. Jó hír, hogy a gép bootolását nem lassítja észrevehetően a VIPRE, illetve maga a program működése is gyors, a frissítés sem tart hosszú percekig."

VirusBulletin: "Minden idők egyik legrégebben várt tesztszereplője a VIPRE Antivirus + Antispyware... A WildList néhány trükkös Virut vírusmintája ellenére sem jelentett akadályt a VIPRE-nek, és téves riasztást sem adott a program, így a VIPRE első tesztjén kiérdemelte a VB100 díjat, amit remélünk sok követ még."

Logout.hu: "Az erőforrás takarékosság és a rendszerterhelés az eddigi legjobbak közé tartozik, amivel valaha találkoztam. A rendszer, fájlműveletek gyorsak és gördülékenyek, nem találok rajta fogást, nem találkoztam a használat során semmi akadással vagy kisebb fagyással, remekül van optimizálva."

ZDNET: "A VIPRE nem pazarol erőforrást és nem lassítja le a számítógépet: ez nem csupán marketing szöveg, hanem tényleg így is van!"

PC Magazine: "Ahogy a neve is mutatja, a Sunbelt Software VIPRE Antivirus + Antispyware védelmi rendszere a kártékony szoftverek minden fajtáját célbaveszi, és nagyon alapos munkát végez."

CNET: "A VIPRE a vírusvédelmi és kémprogram-eltávolító technológiákat egyetlen, gyors és erőforrást alig használó alkalmazásban egyesíti, ami ráadásul hasznos biztonsági kiegészítőket is tartalmaz."

CNET UK: "...[A VIPRE] lenyűgöző, továbbra is használni fogjuk - főleg a netbookokon, amelyeknek amúgy sincs pazarolni való erőforrásuk."

GeGeek.com: "Egy forradalmian új megközelítés a vírus/kémprogram védelemben... Évek óta vártam egy új, vírusok és kémprogramok ellen egyaránt hatásos technológiára. Nos, a Sunbelt Software végre megtörte a jeget."

VIPRE vírusirtók és védelmi szoftverek összehasonlítása

A Sunbelt szoftverkínálatában megtalálható a más vírusirtó mellett különálló védelmi rendszerként is alkalmazható CounterSpy kémprogram eltávolító, a vírusvédelmet is kedvező áron biztosító VIPRE Antivirus, a különálló Sunbelt Személyi Tűzfal és az összes védelmi réteget egyetlen rendszerben egyesítő VIPRE Antivirus Premium.

Védelmi rendszerek és szolgáltatások CounterSpy VIPRE
Antivirus
Sunbelt
Személyi
Tűzfal
VIPRE
Antivirus
Premium
Vírusvédelem Cobra™
és GenScan™ heurisztikával
+ +
Kémprogram-védelem óriási adatbázissal + + +
FirstScan™ rootkit eltávolító + + +
MX-Virtualization™ proaktív védelem + + +
Kernel-szintű Aktív Védelem + + +
Óránkénti SteadyStream™ frissítések + + +
Email védelem adathalász szűrővel + +
Kétirányú, alkalmazásszintű tűzfal + +
Hálózati IDS Snort® szabályokkal + +
HIPS behatolásmegelőző rendszer + +
Reklámszűrés a hálózati forgalomból + +
Káros URL blokkolás és adathalász szűrés + +
Webszűrés és script blokkolás + +
Magyar nyelvű kezelőfelület + + +
Szakmai minősítések CounterSpy VIPRE
Antivirus
Sunbelt
Személyi
Tűzfal
VIPRE
Antivirus
Premium
VirusBulletin VB 100 minősítés + +
ICSA Labs Antivirus Detection/Cleaning + +
Checkmark AntiSpyware minősítés + + +
Checkmark AntiVirus minősítés + +