CEREBELLUM Kft. bemutatása

Cégünk elődje a CeReBelluM Network Bt. 2003-ban alakult hazai informatikai vállalkozás, mely azóta is stabilan a nemzetközi és magyarországi informatikai technológiák fejlődéséhez alkalmazkodva a hazai informatikai támogatási és szoftverfejlesztési piacon tevékenykedik.


Vállalkozásunk 2010 év elején átalakult, CEREBELLUM Informatikai és Tanácsadó Kft néven került bejegyzésre. Képzett és tapasztalt IT és outsourcing szakemberekkel illetve alvállalkozókkal, kiforrott üzemeltetési módszerekkel, valamint a legkorszerűbb infrastruktúrák alkalmazásával kínál professzionális szolgáltatásokat.


Cégünk főprofilként egyedi szoftverfejlesztést és informatikai támogatást végez, azon belül a vállalati üzletmenet által támasztott egyedi igények és a különböző alkalmazások területére specializálódott.


Munkánk célja, hogy Ügyfeleink számára egyedi, innovatív megoldásokat szolgáltassunk a vállalataiknál felmerülő informatikai igényekre. Termékeink és szolgáltatásaink fő jellemzője a testre szabhatóság és a magas minőség. A számítástechnikai és ügyvitel-technikai szolgáltatások terén magasan kvalifikált szakembereink személyre szabott megoldásokat kínálnak Ügyfeleinknek a rendszertervezéstől a dokumentumkezelésen és validáción át az egyedi szoftverfejlesztésig.


A CEREBELLUM Kft tevékenységét szem előtt tartva igyekszik komplex szolgáltatást és megoldást nyújtani az üzleti és szervezeti igények, stratégiai tervek megfogalmazásától a teljes rendszer kiépítéséig, üzemeltetésig. Cégünk munkái során a tervezéstől a megvalósításig, szolgáltatásait nemzetközileg is elismert projektmenedzsment módszertanok és a legmagasabb minőségi szakmai követelmények, és színvonal szerint végzi.


Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, azon dolgozunk, hogy a legismertebb hardver és szoftver termékek szállításán kívül a fejlesztések során a legmodernebb adatbázis megoldások és kapcsolódó reorganizációs szolgáltatások egyre dinamikusabban épüljenek be termékeinkbe és szolgáltatásainkba.


Napjainkban is folyamatosan bővülő, fejlődő informatikai technológiák küszöbén nehezen képzelhető el egy modern, sikeres vállalat, szervezet optimalizáltan működő informatikai háttér nélkül. E korszak új informatikai szemléletei az ITIL alapú, szervezett szolgáltatásközpontú felügyeleti megoldások és a rendszerintegráció, melyek legfőbb üzenete: több mint szolgáltatás, több mint hardver és szoftver és több mint csak egy informatikai rendszer. Megoldások megtervezése és felépítése csak az első lépés, nem a végcél. Vezető irányelv a hatékony, gazdaságos üzemeltetés, a változások menedzselése, a felhasználók oktatása, vagyis a beruházás termelővé tétele.